• Adgangskort

  Adgangskort

  *** OBS: Adgangskortene til sæson 2021-22 er forsinkede i produktionen, og vi håber at have dem i starten af november. Når de bliver tilgængelige vil de blive delt ud i forhallen, sådan som det er beskrevet herunder ***

  Adgangskortet vil blive udleveret første og anden svømmegang. Kan du ikke komme første og/eller anden gang, vil kortet ligge til dig i forhallen.  Kun medlemmer, der har betalt kontingent, får tildelt et adgangskort, som skal bruges gennem hele sæsonen til at komme ind gennem indgangsmøllen i svømmehallen. Kortet bruges også i skabene, når du skal låse dine ting inde. Det er vigtigt, I bruger kortene, da det registrerer klubbens aktivitet. 

  Mister du dit kort i løbet af sæsonen, kan du købe et nyt for 35 kr. Kontakt kontoret. 

  Børn under 7 år

  Til børn op til 7 år vil der blive udleveret et forældrekort, så forældrene kan gå med i omklædningen og hjælpe børnene.

  Børnene skal fra de er 7 år gå i eget køns omklædningsrum. Der er mulighed for at benytte de små seperate omklædningsrum, hvis man skal hjælpe sit barn af modsatte køn.

  Aflevér dit kort tilbage, når sæsonen slutter

  Det er vigtigt, at vi får kortene tilbage, så de kan genbruges. Hvis I finder gamle kort, må I meget gerne lægge dem i klubbens postkasse i forhallen - fremfor at aflevere dem til svømmehallens personale.