Arbejdsdag 2024

24-09-2024

Kære frivillige og sponsorer

I lørdags gav klubbens gode stærke frivillige kræfter, vores klubhus en kærlig hånd. Det gjorde vi med materialer sponsoreret af lokale virksomheder, som vi er dybt taknemmelige for (se billeder fra dagen her)

Byens mest fantastiske pizzamand Mulla, fra Ullerød pizzaria, sponsorerede vores frokost så vi kunne holde dampen oppe, tak Mulla. Føtex leverede pølser og brød til grillen om aftenen, Bygma leverede materialer til rækværk og terrasse og PPG maling sørgede for vi kunne friske huset op udvendigt... sort på hvidt 🙂

 

Som I kan se, var vores unge svømmere selv I gang med pensel, sav og hammer.  Det er dejligt at se, hvordan lidt hårdt manuelt arbejde giver et enormt ejerskab for deres klubhus og en fællesskabsfølelse også på tværs af holdene. Heldigvis, har de unge mennesker nogle lige så gode stærke forældrekræfter, som gang på gang stiller op, når klubben rækker ud efter hjælp (Og det gør vi nok igen 😉), tak til jer.

Vi fik skiftet rækværket, ordnet hullet i loftet, små reparationer på huset, ryddet op i depoter, sorteret og smidt ud, fældet busk og fjernet ukrudt, vasket ned, malet et nyt skilt til klubhuset og malet hyttens frise og vægge hele vejen rundt... enormt effektivt og fantastisk arbejde!!

 

Da vi kun havde ca. 10-12 timer sammen - ja, det var en meget lang og arbejdsom dag... nåede vi "kun" at male husvæggene 1. gang. Derfor, annoncerer vi allerede nu en arbejdsdag til foråret, så vi kan få malet en ekstra gang og lavet flere småting - dato følger snarest og vi håber, at mange flere vil give en hånd med - sammen når vi længst!

 

På vegne af Hillerød svømmeklub, tusind tak for hjælpen til de fremmødte og de gode sponsorere.

Claus Andreasen - Formand

 

Tak til Bygma, PPG Maling, Føtex Hillerød og Ullerød Pizzaria


Vores sponsorer