• DANMARK LEVE
  06. 08. 2020 - 16:07
  DK leve

  DIF, Team Danmark og Sport One Danmark lancerer en digital kampagne, der skal motivere danskerne til en sundere dagligdag. Kampagnen starter den 7. september 2020.

  Danmark Leve er en 4-ugers digital udfordring, der med et glimt i øjet udfordrer os alle til at hoppe i landsholdsdragten og blive en del af et sundt nationalt fællesskab. Det kommer til at handle om at give de sunde ambitioner frit løb i dit eget liv, mens du går målrettet i kamp mod de usunde vaner. Det koster 150 kr. at deltage. 

  Du kan læse mere om kampagnen og tilmelde dig her: https://www.danmarkleve.dk/tilmelding/#!/join/4UJKGT3/

  Brug Hillerød Svømmeklubs kampagnekode: 4UJKGT3, så får klubben 40 kr. pr. tilmelding. 

  Holddannelse i kampagnen:

  Når man tilmelder sig kampagnen, så bliver man bedt om at tilknytte sig til eller oprette et hold. Når man er på hold sammen kan man se, hvordan de andre klarer sig ift. deres personlige mål, men man kan ikke se andres data. Formålet kan både være at konkurrere og bakke hinanden op. Der er disse muligheder ved tilmelding:

  • Man kan oprette sit eget hold uden at åbne for andre, hvis man ikke ønsker at være på hold med nogle.
  • Man kan tilknytte sig et eksisterende hold. Klubbens formand har oprettet et hold som hedder 'Hillerød Svømmeklub', hvor alle er velkomne (hvis I tør;-)). Trimastersholdet har oprettet et hold, som hedder 'HILS trimaster'.
  • Man kan oprette sit eget hold, hvor man både kan holde det åbent for alle eller invitere bestemte personer gennem en kode, som man uddeler (se når I tilmelder jer). Man behøver ikke have et hold, som er relateret til Hillerød Svømmeklub, selvom man bruger vores kampagnekode ved tilmelding. Man kan fx lave et hold med sine kollegaer, naboer, venner, familie (og de er selvfølgelig velkomne til at bruge Hillerød Svømmeklubs kampagnekode, men kan også anvende en anden klubs).