• Motionshold

  Vores motionshold for voksne er for dig, som gerne vil motionere i vand. Alle hold er fra 16 år og op. 

  Motionssvømning

  Motionssvømmehold er for dig, som gerne vil motionere og samtidig have mulighed for at få instruktion og programmer af en træner. Du lærer teknik og træner kondition inden for alle stilarter. Målet med undervisningen er, at kunne svømme korrekt crawl, rygcrawl og brystsvømning på motionsniveau over længere distancer.

  Det er en forudsætning at man kan svømme, men der er ingen krav til niveau. 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  OBS: PGA MANGEL PÅ TRÆNERE UDBYDES DER IKKE PT. VANDGYMNASTIK OG AQUAFITNESS

  Vandgymnastik

  Vandgymnastik er bevægelser fra den almindelige gymnastik, der er omsat til brug i vand, hvor vi udnytter vandets mange egenskaber. Undervisningen er bygget op over variationer af gymnastiske øvelser med og uden rekvisitter. Der kan være fuld power på, hvor pulsen rigtigt kommer i vejret samt lidt mere roligt tempo. Både kredsløb, muskler, led og knogler styrkes kraftigt pga. vandmodstanden, samtidig med at balance og smidighed også trænes. Alt sammen imens vi lytter til moderne musik for alle generationer.

  Træningen foregår på 130 cm. vanddybde, så der er ingen krav til at du kan svømme. 

  Aquafitness - dybt vand

  Aquafitness er en særdeles effektiv måde at træne og styrke sin krop på. Træningen er en kombination af løbetræning og styrkeøvelser med og uden redskaber.  Pga. vandets vægtløshed er træningen også yderst velegnet til at genoptræne og styrke kroppens muskler på efter en operation eller en skade. Træningen bliver tilrettelagt, så alle kan være med. Undervisningen foregår på dybt vand.