• Tri, masters & præmasters

  Triatlon og masters

  Holdet er klubbens ambitiøse voksenhold, hvor hovedparten af svømmerne er folk, der elsker at træne. Mange deltager efter eget ønske i små og større triatlonstævner eller i mastersstævner både indenlands og udenlands. Man er dog meget velkommen til bare at deltage, fordi man ønsker at gøre lidt ekstra ud af sin svømning. 

  Træningen er fokuseret og niveauopdelt med individuelle mål. Holdet tilbydes træning tre gange om ugen. Om sommeren arrangeres der fælles udendørs open-watertræning. Holdet mødes også til sociale arrangementer i løbet af året. 

  Mindre erfarne svømmere skal først opøve tilstrækkelige færdigheder på klubbens crawlhold, før de kan optages på holdet. Her kan man med fordel tilkøbe en ekstra ugentlig træning med TRI Masterholdet. 

  Præmasters

  Præmasters er svømmere i alderen 15-24 år, som træner sammen med mastersholdet. Der er reserveret op til 10 pladser til den unge gruppe. For at svømme her skal du have været tidligere konkurrencesvømmer og kunne mestre alle fire svømmearter. Der er mulighed for, efter eget valg, at deltage i udvalgte stævner sammen med klubbens konkurrencehold. Det gælder bl.a. klubmesterskaberne, Hillerød Cup, tripplemeet stævner og udvalgte invitationsstævner. 

  Når man er fyldt 20 år, er man officielt præmasters i konkurrencesammenhænge, og man kan derfor deltage i præmastersstævner/mesterskaber.