• Adgangskort

  Adgangskort

  Adgangskortet vil blive udleveret første og anden svømmegang. Kan du ikke komme første og/eller anden gang, vil kortet ligge til dig i forhallen (alternativt hos livredderne - ring på klokken for at komme i kontakt med dem).  Kun medlemmer, der har betalt kontingent, får tildelt et adgangskort, som skal bruges gennem hele sæsonen til at komme ind gennem indgangsmøllen i svømmehallen. Kortet bruges også i skabene, når du skal låse dine ting inde. Det er vigtigt, I bruger kortene, da det registrerer klubbens aktivitet. 

  Mister du dit kort i løbet af sæsonen, kan du købe et nyt for 50 kr. Kontakt kontoret på hils@hils.dk

  Børn under 7 år

  Til børn op til 7 år kan der blive udleveret et forældrekort, så barnet kan få hjælp i omklædningen, men ellers kan forældrene også lukkes ind på omklædningsgangen via glasdøren. Der udleveres altid to kort pr barn på familieholdene, da både barn og forælder skal kunne låse deres ting inde i et skab.

  Børnene skal fra de er 7 år gå i eget køns omklædningsrum. Der er mulighed for at benytte de små seperate omklædningsrum, hvis man skal hjælpe sit barn af modsatte køn.

  Aflevér dit kort tilbage, når sæsonen slutter

  Det er vigtigt, at vi får kortene tilbage, så de kan genbruges. Hvis I finder gamle kort, må I meget gerne lægge dem i klubbens postkasse i forhallen - fremfor at aflevere dem til svømmehallens personale.