• Ungdomshold

  Ungdomshold er for store børn og unge, som gerne vil udfordre sig selv inden for svømmesporten. Vi har fire typer ungdomshold.

  Teens

  Teensholdet er for dem, der ønsker at finpudse og dygtiggøre sig i alle fire stilarter, men ikke er interesseret i konkurrencesvømning. Eleverne skal trænes i at svømme længere distancer med korrekt svømmeteknik. Benspring og hovedspring fra kant og skamler samt dykning vil blive trænet. Livreddende førstehjælp trænes med bl.a. ophentning af bjærgedukke fra bunden, bjærgning af person og sikker ophaling ved kant. Samt andre vandaktiviteter. 

  Der trænes én gang om ugen i én time i vandet.

  Holdet er målrettet 12-15-årige.

  Action Fun

  Holdet er for 9-16-årige, som vil udfordres og afprøve deres grænser og mod. Det er kun fantasien og sikkerheden, der sætter grænser. Svømmerne skal kunne svømme og dykke og have mod udfordrende aktiviteter i vand. 

  Aktiviteterne vil være boldspil, undervandsaktiviteter, vandlege, udspring, stafetter, spil, konkurrencer, leg og livredning (bjærgning, vandtrædning og dykning). Svømmerne kan også selv komme med forslag og ønsker til aktiviteter. Der lægges vægt på både oplevelse, eksperimenterende undervisning, leg og socialt samvær. Der vil også kunne forekomme almindelig svømmeundervisning som kortere indslag i timen.

  Puls for piger

  Holdet er for dig, som elsker at komme i svømmehallen, og er klar til en vild svømmesæson, hvor du bliver udfordret og får nye veninder. Der vil gennem sæsonen være alverdens aktiviteter kun for piger. Der vil være forskellige former for svømning, vandaerobic, konkurrencer, temadage med f.eks musik og vanddans, pigehygge, wellness, synkronsvømning plus alle de andre skøre idéer vi sammen finder på. Holdets instruktører er selvfølgelig også piger, så der kan fnises, hygges og laves et utalt af pigetøseting.

  Holdet er målrettet 8-12 år. Du skal kunne svømme for at gå på holdet.

  Extreme for drenge

  Her er der fart over feltet for drenge i alderen 10-15 år. Elsker du at komme i svømmehallen, og er du klar til en vild svømmesæson, hvor du bliver udfordret og får nye venner, er det her hold lige noget for dig. Der vil gennem sæsonen være alverdens aktiviteter kun for drenge. Der vil være forskellige former for svømning, konkurrencer, temadage, udspring, vandpolo, crossfit, drengehørm og meget andet. Holdets instruktører er selvfølgelig også drenge, så der rigtig kan "hørmes". Ind imellem mødes vi efter træning i klubhuset for at spise sammen eller lave andre sjove aktiviteter på land.