• Teknikhold

  Teknikholdene er for svømmere, som lige har lært at svømme og kommer fra begynderholdene. Vi har to niveauer, hvor progressionen øges i takt med svømmernes alder. 

  Teknik basis

  Niveau 1: I undervisningen udbygges crawl og rygcrawl, som børnene har lært på begynderhold. Der vil blive lagt vægt på rigtig teknik. Der arbejdes videre med brystsvømning og butterfly. Desuden lærer børnene at springe på hovedet fra kant eller skammel og dykke efter genstand på bunden. Der arbejdes videre med den grundlæggende undervisning og grovere fejl rettes.

  Holdet er målrettet 7-9-årige. Det forventes, at børnene kan svømme 25 meter i crawl og ryg uden hjælpemidler, når de starter. 

  Teknik 2

  Niveau 2: I undervisningen arbejdes der målrettet med at videreudvikle børnenes svømmefærdigheder, så de bliver helt fortrolige med alle stilarter, hovedspring og vendinger. Der trænes teknik, og der foretages fejlretning. 

  Holdet er målrettet 9-12 årige. Det forventes at børnene kan svømme uden hjælpemidler og pauser. Børnene kan svømme korrekt rygcrawl og crawl, samt kunne svømme rimelig brystsvømning, butterfly.