• Pilates/SMART-træning

    Vi tilbyder to former for træning på land. Begge dele er for alle over 16 år og tilbydes i kortere forløb a ca. 6-10 uger. 

    Pilates på land

    Pilates er for alle, og det er en yderst effektiv trænings- og motionsform, som styrker musklerne, styrker balancen og toner kroppen. Vi kommer hele kroppen igennem og får styrket de små stabiliserende muskler omkring leddene. Når man dyrker pilates er det ikke for hurtigt at få store muskler, men i et roligt tempo får vi arbejdet med de funktionelle bevægelser samt får forbedret kropsholdning og balance.

    Træningen foregår på land i klubbens klublokale "Bane 7" der ligger lige ved siden af svømmehallen.

    SMART-træning på land

    SMART Training er træning af hjernen via fysiske øvelser. Lær at udfordre og stimulere din hukommelse og koncentration samtidig med at koordination, balance og motorik.

    Hjernens centrale proces består i hele tiden at registrere sansning, foretage tænkning og gennemføre handling ud fra relationen mellem hjerne, krop og omverdenen. Denne proces repeteres og genbruges i træningens øvelser. Øvelserne udfordrer og stimulerer udøverens motoriske, sensoriske og logiske formåen. Da synssansen er vores vigtigste og altdominerende sans, indgår synstræning i en del af øvelserne.

    Træningen foregår på land i klubbens klublokale "Bane 7", der ligger lige ved siden af svømmehallen.