Velkommen til Hillerød Svømmeskoles trænerteam

Trænerne i Hillerød Svømmeskole

Vi har en rigtig dygtig trænerstab i Hillerød Svømmeskole. De er alle igang med eller har afsluttet svømmeunionens træneruddannelse, så de er godt rustet til at lære jeres børn at svømme. Derudover er størstedelen af dem tidligere konkurrencesvømmre, som ved en masse om svømning. En ting vi vægter meget højt, er sikkerhed i undervisningen. Derfor får alle vores trænere hvert år genopfrisket deres førstehjælpskursus og deres bassinprøver.

Trænerne underviser udfra moderne indlæringsprincipper, hvilket bla. betyder, at det er crawl og rygcrawl, der primært lægges vægt på i starten. Disse er de mest naturlige og letteste stilarter for børnene at lære. Senere kobles brystsvømning på. I undervisningen indgår forskellige lege, som alle har et svømmerelateret formål. Det er vigtigt, at det er sjovt at gå til svømning. For hver type hold, ligger der nogle faste træningsplaner, og børnene vil løbende blive fulgt, så vi sikrer os, at vi er på rette vej.

Se hvem vi er:

Svømmeskoleleder Ulla Hobert

Ulla er svømmeskoleleder i Hillerød Svømmeklub, hvor hun har været ansat siden 2006.  Hun er oprindelig uddannet i en regnskabsafdeling men er også uddannet massør og zoneterapeut. Fra 2000-2006 arbejdede hun som livredder i Hillerød Svømmehal. Udover alt det administrative arbejde, der hører sig til i en aktiv klub med mange medlemmer, står Ulla for træningen af klubbens aquajogging-, aquafitness- vandgymnastikhold samt pilates hold. 

Bjørn Starcke

Bjørn har svømmet hele livet, enten som konkurrencesvømmer, og nu som masters og selvstændig svømmer. Hans forståelse for den menneskelige anatomi, er sket gennem et langt aktivt idrætsliv, og en del studier. Altid har han haft for øje at blive svømmetræner, og derfor begyndte han i 2012 i Hillerød Svømmeklub.

Bjørn har ansvaret for svømmeundervisningen på en del hold, med alt fra glade børn til voksenhold, og har desuden ansvaret for klubbens meget voksende og succesfulde Triatlon/Masters afdeling.

Pernille Winther

Pernille har undervist børn og voksne i mange år. Hun underviser nu voksne hver torsdag formiddag. Hun er tidligere konkurrencesvømmer og svømmer selv hver mandag og torsdag på klubbens tri-hold.

Mikkel Lund

Mikkel Lund er tidligere elitesvømmer og har mange års erfaring inden for svømmeundervisning. Han er ligeledes kystlivredder og har spillet undervandsrugby på eliteplan.

 

Sebastian Sylvest

 

Svømning har altid været en stor del af Sebastians liv. Han startede som konkurrencesvømmer, og senere hen som underviser, og har været i klubben i rigtig mange sæsoner. Sebastian har stor erfaring med undervisning for alle alderstrin. Sebastian har endvidere ansvaret for klubbens Jump4Fun hold, som er specielle hold for overvægtige og sårbare børn. Sebastian arbejder til daglig som pædagogisk medarbejder på Kontiki skolen i Hillerød.

Signe Hauch

Signe har svømmet siden hun var lille og i en lang årrække på konkurrenceplan. Signe går til dagligt i gymnasiet og har arbejdet i klubben i flere sæsoner, først som hjælpetræner og nu som træner.

Helena Daugbjerg

Helena arbejder dels som træner og dels som hjælpetræner i svømmeskolen. Helena har tidligere undervist i klubbens konkurrence afdeling, og har selv mange års erfaring som aktiv konkurrence svømmer.

Marie-Louise Wibom

Marie-Louise har tidligere været konkurrencesvømmer, og er derfor meget glad for at være i vandet. Det at arbejde i svømmehallen og lære fra sig er noget hun holder utrolig meget af, da svømning altid har været en stor del af hendes liv.

 

Julie Højer Truelsen

Julie går til daglig i gymnasiet og har selv dyrket konkurrence svømning i Hillerød i 9 år. Julie har arbejdet som hjælpetræner i klubben i nogle sæsoner og har nu sine egne hold.

Thomas Engdal

 

Thomas går til daglig i gymnasiet og har undervist i klubben i flere år, både som hjælpetræner og som træner. Thomas har tidligere dyrket konkurrence svømning i Hillerød i 5 år. Desuden bruger Thomas en stor del af sin fritid på styrketræning. 

Pernille Nislev

Pernille startede som hjælpetræner i klubben i 2015 og er nu træner for sine egne hold. Til daglig går Pernille i gymnasiet. Pernille er nu stoppet som konkurrence svømmer efter mange år, og nyder at kunne give sin viden og erfaring videre til svømmeskolens børn.

Lea Fauerholdt Saarde

Lærke Scharf

Dorthea Hauch

Rosemarie Goodchild

Hjælpetræner Magnus F. Saarde

Hjælpetræner Laura Hedegaard

Hjælpetræner Josefine Wibom

Hjælpetræner Oliver Berry

Hjælpetræner Caroline Kamstrup Kristiansen