Adgangskort og forældreindgang

Adgangsbilletten vil blive udleveret første og anden svømmegang. Kan du ikke komme første og/eller anden gang, vil billetten ligge til dig i svømmehallen.  Kun medlemmer, der har betalt kontingent, får tildelt en adgangsbillet, som skal bruges gennem hele sæsonen til at komme ind gennem indgangsmøllen i svømmehallen. Billetten bruges også i skabene, når du skal låse dine ting inde.

Til børn op til 7 år vil der blive udleveret en forældrebillet, så forældrene kan gå med i omklædningen og hjælpe børnene.

Børnene skal fra de er 7 år gå i eget køns omklædningsrum. Der er mulighed for at benytte de små seperate omklædningsrum, hvis man skal hjælpe sit barn af modsatte køn.

Der betales depositum for adgangsbilletten, første gang man tilmelder sig et hold. Når sæsonen slutter får man sit depositum tilbage. I vil få information om hvordan dette foregår. Det er vigtigt at vi får kortene tilbage, så de kan genbruges. Hvis I finder gamle kort, må I meget gerne lægge dem i klubbens postkasse - fremfor at aflevere dem i svømmehallen. Klubben skal nemlig stå til regnskab for alle de kort vi 'låner' af svømmehallen.