Svømmespecialisten

Det er med glæde at klubben kan informere om at man netop indgået en klubaftale med Svømmespecialisten, som de fleste kender som en af de største udbyder af svømmetøj og udstyr til svømmesporten.

Aftalen indebær at klubbens medlemmer får 20% rabat ved køb hos Svømmespecialisten både i butikken og på deres hjemmeside, www.svoemmespecialisten.dk, det eneste man skal huske er rabatkoden, som skal bruges begge steder.

En del af aftalen er, at klubben har fået designet sit helt eget badetøj, dette kan vi købe til fordelagtige priser, eksempler nedenstående, klubbadetøjet findes i tre forskellige modeller til både pigerne og drengene samt en bikini til pigerne.

Linket der skal bruges til bestilling af badetøjet findes på klubsiden www.svoemmespecialisten.dk/hils

Klubben håber I vil tage godt imod det nye klubbadetøj, således at vi kan viser os som en klub der står sammen og ser super seje ud, både til træning og i forbindelse med indsvømningen til stævner.

Hvis man ønsker at prøve badetøjet inden bestillingen kan det prøves i butikken inde hos Svømmespecialisten, Rødovrevej 155, 2610 Rødovre.

Klubtøj

Vi har fået ny sponsor! Aftalen dækker klubtøjet, der vil komme flere andre sportsartikler, lige nu starter vi op med T-shirt og shorts. Der vil komme flere sportsartikler så som langt træningstøj, Parka Jakke mm.

Kjeldsens er forhandler af bla. Craft artikler og Clique. Det betyder at alle klubbens medlemmer, såvel svømmeskolen og konkurrenceafdelingen kan købe ind til fordelagtige priser på hjemmesiden 
https://craftshop.dk og for trænere og konkurrencesvømmere vil klubtøjet for fremtiden vil være Clique, eller ved at tage fat i firmaet som ligger på Industrivænget 18 i Hillerød.

Alt indkøb foregår via craftshop hjemmesiden og linket henviser direkte til HILS delen, som alle kan bruge.

Spørgsmål vedr. klubtøj kan sendes til klubtoej@hils.dk