Tilmelding til hold og events

KLIK HER FOR TILMELDING TIL HOLD, AQUACAMPS OG ANDRE EVENTS.

Det er også her du skal klikke, hvis du skal oprette profil, se programmet for sæson 2018/2019 eller ind i kalenderen. 

Baby- og småbørns svømning og træning for gravide

Som noget helt nyt tilbyder Hillerød Svømmeklub baby- og småbørnssvømning for de allermindste, samt træning for gravide i vand hos FittnessNU, Lokesvej 7, 3400 Hillerød - Vandet er 32 grader.

Vi har indgået et samarbejde med svømmeinstruktør Lærke Bregenhøj og Jordemor Charlotte K. Mansouri, begge med mere end 10 års erfaring indenfor svømning for de allermindste og svømning/vandtræning for gravide.

Baby- og småbørns svømning:

Undervisningen foregår i et mindre lokale og bassin på små hold, og der er derfor en helt speciel nærhed barn og voksne imellem. 

Både mandag og onsdag laver vi nogle små lege, bevægelser og øvelser så barnets tilvænnes vandet, og hvor de vil nyde fornemmelsen af lethed og bevægelsesfriheden i vandet.

Ingen børn er født vandskrække og oplevelsen giver både vandglæde, motion og socialt og hyggeligt samvær med de øvrige babyer og voksne. Instruktøren er med i vandet og sørger for at alle er trygge, og at der er en behagelig og rolig atmosfære i det lille bassin, så alle får en positiv og tryg oplevelse. De øvelser, der instrueres i, udvikler ligeledes motorikken og stimulerer alle sanserne - en udvikling der er af blivende værdi.

Du og din baby kan starte svømningen fra baby er 8 uger, og når I har fået grønt lys fra læge eller sundhedsplejerske.

Hold inddelingen vil være:

Mandage kl. 15.30-18 med start 27. august 2018

Tumling mellem 1-2 år

Tumling mellem 2-3 år

Onsdage kl. 9.30-11 med start 29. august 2018:

Baby fra 8 uger til 1 år

På alle hold er mor eller far med i vandet.

 

Træning for gravide i vand.

Under graviditet er det vigtigt at bevæge sig, og blive ved med at dyrke motion, og mange oplever færre gener og har lettere ved at komme i form igen efter fødslen.

Forskning har vist, at træning i vand er den bedste motionsform under din graviditet.

I vandet er du vægtløs og har mulighed for at lave øvelser, som du måske ikke vil kunne lave på land, samtidig er det 32 grader varme vand med til give øget velvære og afslapning.

Holdene er små med max. 7 deltagere så der er god tid til de individuelle behov i nogle skønne og rolige omgivelser.

Træningen foregår ligeledes hos FitnessNU, Lokesvej 7, 3400 Hillerød, Onsdag kl. 9-9.30.

Skulle du ikke få brugt alle dine 10 gange, kan du efterfølgende konvertere dit kontingent til et af vores babysvømmehold samme sted og med samme instruktører

Pris og tilmelding for baby- og tumligehold og træning for gravide.

Prisen er 1.150,00 kr. for 10 gange, og tilmelding skal foretages via klubbens hjemmeside www.hils.dk under fanen ”tilmelding”, hvor man betaler med VISA dankort.

Det er også muligt at betale via mobile pay eller bankoverførsel, efter aftale med klubben.

Om instruktørerne:

Lærke er selvstændig baby- og børnesvømmespecialist, open water, vandskræk- og Aqua Zumba instruktør. Hun har siden 2006 arbejdet på fuld tid med børn og voksne i vand som svømmeinstruktør og er selv tidligere elitesvømmer. Derudover er Lærke coach i power training med udendørstræning for børn og voksne.

Charlotte er jordemor med 17 års erfaring. Hun er babysvømmeinstruktør, ID-life Coach og gravid- & babymassør. Charlotte tilbyder Baby/junior førstehjælp, babymassage, PowerMødre (udendørstræning med baby), mindfulness for gravide/mødre mm.

Vi tilbyder igennem samarbejdet mulighed for at tilkøbe behandlinger og konsultationer hos Charlotte. Disse skal bookes direkte hos Charlotte på telefon 28600677. Læs mere om Charlotte på www.viavivo.dk eller like hende på Facebook ViaVivo v. Charlotte M.

Har du yderligere spørgsmål, kontakt os da på telefon 50560665 eller på mail hils@hils.dk

Med venlig hilsen

Hillerød Svømmeklub

Ulla Hobert

Svømmeskoleleder