• Audition til konkurrencehold
  Audition

  Audition til HILS 4, 5X, 5Y og medleyhold

  I kommende sæson har vi flere ledige pladser på vores konkurrencehold. Derfor vil vi gerne se så mange som muligt i årgangene 2010-2015 til audition tirsdag d. 16/8 klokken 17-18 i Hillerød Svømmehal.

  Konkurrenceholdene er for dem, som elsker at svømme og gerne vil blive gode til det. Der være tilbud om at komme til stævner, hvilket giver dig muligheden for at ”snuse” til svømning som en sportsgren.

  Vores audition har form som en almindelig lektion i svømning, hvor vi er tre trænere, som i fællesskab vurderer hvilket hold, der vil passe til dig. Der kræves ingen forberedelse hjemmefra – det vigtigste er, at du har lyst til at svømme og lyst til at blive bedre til det. Kom glad til en hyggelig time.

  Hvis du har en god ven/veninde, der også kan lide at svømme, så er de også velkomne, selvom de endnu ikke er medlem i Hillerød Svømmeklub.

  Hvis I vil være med, så må I meget gerne tilmelde jer på vores Klubmodul, så vi ved hvor mange, der dukker op, og så vi efterfølgende har jeres kontaktoplysninger. Det er gratis at være med. Link til tilmelding.

  Vi håber, at se så mange som muligt til en hyggelig time med vores dejlige sport.

   

  Med venlig hilsen

  Johanne, Asger og Tilde