Velkommen til Hillerød Svømmeklub

Der er åben for tilmelding til sæson 2017/2018 - Klik på "Tilmelding" i menuen øverst.

Nyt fra svømmeskolen maj 2017

Klik på linket for at læse om ny sæson, afslutning af indeværende sæson, Bliv Strand Klar, aktiviteter i sommerferien og meget mere.

KLIK HER for at hente info fra svømmeskolen om næste sæson mv.

Hvornår slutter mit hold?

Klik HER

Nu er der åben for sommerens AquaCamps

Vi har AquaCamp i ugerne 26, 30 og 31.

Skynd dig at tilmelde via "tilmelding hold og events" i menuen øverst.

AquaCamp er for alle børn mellem 7-12 år, og man behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage. Alle er velkomne uanset svømmeniveau, vi har både lavt og dybt vand til rådighed.

Er du 6 år, kan du sagtens være med, hvis du kan klare dig selv igennem omklædning osv.

Det bliver nogle uger med masser af sjov både i vand og på land. Kom og mød nye venner og veninder og få en masse gode og spændene oplevelser.

Alle børn får t-shirt, flotte mærker og diplomer og en flot AquaCamp goodiebag.

Vi glæder os til at se dig.

Bliv klar til strand, sol og vand

Er du helt strand klar?

Sommeren står for døren og vi har fået en ekstraordinær mulighed for at køre et intensivt svømmeforløb over 14 dage i juni måned. 

Tilbuddet er både for medlemmer og for nye medlemmer.

KLIK IND HER FOR AT LÆSE MERE OM HOLD OG TILMELDING

PRØV VORES PILATES HOLD PÅ LAND

Pilates er for alle. Det er en yderst effektiv trænings- og motions form som styrker musklerne, styrker balancen og toner kroppen. Vi kommer hele kroppen igennem og får styrket de små stabiliserende muskler omkring leddene. Når man dyrker pilates er det ikke for hurtigt at få store muskler, men i et roligt tempo får vi arbejdet med de funktionelle bevægelser samt får forbedret sin holdning og balance. Det er et godt supplement til træningen i vandet. Træningen foregår i klubbens klubhus ”Bane 7” lige ved siden af svømmehallen.

Ønser du at høre mere, ring da på tlf. 50560665 eller tilmeld dig under fanen "Tilmelding".

Hillerød Svømmeklub - Svømmeskolen

Hillerød Svømmeklub råder over en velfungerende svømmeskole. Vi tilbyder svømning for alle aldersgrupper og niveauer, lige fra børne- til pensionistsvømning. Udover den daglige svømmeundervisning, tilbyder klubben AquaCamps og intensiv svømning i skolernes sommerferie. Svømmeundervisningen er tilrettelagt efter fastlagte træningsplaner, der sikrer høj kvalitet i undervisningen. Udover kvaliteten sætter vi også sikkerhed i højsæde, og vi har en dygtig og veluddannet trænerstab, der alle årligt deltager i førstehjælpskurser og bassinprøver. Læs mere under ”Svømmeskole”.

Hillerød Svømmeklub - konkurrenceafdelingen

Velkommen til Hillerød Svømmeklubs konkurrenceafdeling. Vores konkurrenceafdeling består af 5 hold, med svømmere i alderen fra 8 år til 22 år. Læs mere om os under fanebladet "Konkurrenceafdeling" herunder bl.a. træningstider for de enkelte hold, inddelt med eget faneblad.

Tak til alle vore sponsorer

Klik her for at se annonce i stor og for at printe den

Se annoncen fra Hillerød Posten 14/3-17 - En stor tak til alle vores sponsorer i Hillerød Svømmeklub i forbindelse med Sponsorstævnet, der er med til at udvikle vores svømmere. 

takkeannonceny.indd.pdf